Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g1602g1762kcal336.3g0g40g0g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g781g219kcal4.7g46.5g1.6g19.5g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g120g113kcal5.2g22.9g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g561g129kcal9.5g17.9g2.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g400g212kcal22.8g21.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g6329kcal785g297.4g209.6g59.4g
Valittu annoskoko4240g3165kcal392.5g148.7g104.8g29.7g
Annoskoko puolitettuna2120g1582kcal196.3g74.4g52.4g14.9g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446