Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1262g757kcal18.9g164.1g1.3g11.4g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g351g473kcal38.6g45.6g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1753g1109kcal52.6g84.1g61.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)526g663kcal57.8g1.6g47.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima140g547kcal40.7g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g7211kcal422.6g611g332.4g30g
Valittu annoskoko4242g3606kcal211.3g305.5g166.2g15g
Annoskoko puolitettuna2121g1803kcal105.7g152.8g83.1g7.5g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915