KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Kukkakaali 600g144kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.2g20kcal0.7g1.3g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g700g770kcal126g10.5g22.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g300g750kcal57g0.1g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8494g5725kcal451.6g394.2g248.2g107.4g
Valittu annoskoko4247g2863kcal225.8g197.1g124.1g53.7g
Annoskoko puolitettuna2124g1431kcal112.9g98.6g62.1g26.9g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146