Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1808g2513kcal343.5g0g126.5g0g
Korppujauho 226g828kcal23.7g169.2g2.3g12g
Vesi, vesijohtovesi 904g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g51g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)565g198kcal13.6g26.5g2.8g14.7g
Sipuli 249g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g8644kcal892g418.2g366.2g61.8g
Valittu annoskoko4248g4322kcal446g209.1g183.1g30.9g
Annoskoko puolitettuna2124g2161kcal223g104.6g91.6g15.5g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628