Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1130g4067kcal135.6g802.1g23.7g0g
Kananmuna kuoreton 1491g2127kcal186.4g4.5g152.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g181g116kcal6.3g0.4g45.2g0g
Sokeri 452g1834kcal0g451.5g0g0g
Voi 271g1967kcal3.2g1.1g220.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 136g448kcal2.7g4.1g47.5g0g
Appelsiini, kuorittu 588g277kcal3.3g52.3g1.8g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g21671kcal675g2632g983g24.6g
Valittu annoskoko4248g10836kcal337.5g1316g491.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna2124g5418kcal168.8g658g245.8g6.2g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429