Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 600g1814kcal107.5g291g6g64.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Amerikan Pekoni filee, HK168g269kcal35.3g0.5g151.2g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g5758kcal468g583g410.4g128.4g
Valittu annoskoko4248g2879kcal234g291.5g205.2g64.2g
Annoskoko puolitettuna2124g1440kcal117g145.8g102.6g32.1g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917