Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g542kcal0g0g60.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Currytahna punainen120g313kcal2.5g11g28.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g161g154kcal6.7g27.3g0.3g7.9g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1605g2808kcal24.1g40.1g280.8g0g
Katkarapu 2166g1482kcal312.8g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g10833kcal705g200.4g789.8g21.2g
Valittu annoskoko4248g5416kcal352.5g100.2g394.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna2124g2708kcal176.3g50.1g197.5g5.3g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666