Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1053g3789kcal136.8g736.8g22.1g36.8g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 594g847kcal74.2g1.8g60.9g0g
Sokeri 918g3725kcal0g916.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g360g2591kcal3.6g3.6g287.9g0g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 720g256kcal1.2g51.2g0.6g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g22776kcal435.4g3505g743g102.8g
Valittu annoskoko4248g11388kcal217.7g1752.5g371.5g51.4g
Annoskoko puolitettuna2124g5694kcal108.9g876.3g185.8g25.7g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095