Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g894g536kcal89.4g38.4g2.7g0g
Sokeri 1520g6168kcal0g1518.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 787g1122kcal98.3g2.4g80.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 697g2393kcal71.1g488.1g8.4g24.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 129g476kcal23.8g14.2g27.9g39.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g172kcal0g42.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl179g1609kcal0g0g178.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g24953kcal565.2g4207.6g596.8g127g
Valittu annoskoko4248g12476kcal282.6g2103.8g298.4g63.5g
Annoskoko puolitettuna2124g6238kcal141.3g1051.9g149.2g31.8g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920