Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1920g461kcal23g65.3g3.8g40.3g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 24g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g960g1728kcal182.4g0g115.2g0g
Siirappi 144g434kcal0.1g106.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g5392kcal417.2g367g239g88.8g
Valittu annoskoko4248g2696kcal208.6g183.5g119.5g44.4g
Annoskoko puolitettuna2124g1348kcal104.3g91.8g59.8g22.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052