Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g100g320kcal13.8g58g3.2g8.2g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g2220kcal128.2g139.8g125.6g17g
Valittu annoskoko425g1110kcal64.1g69.9g62.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna213g555kcal32.1g35g31.4g4.3g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.4g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281336