Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr50g140kcal4g4.8g12g0.8g
Kesäkurpitsa, tuore225g38kcal1.4g5.6g0.9g1.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Aurajuusto30g102kcal6g0g8.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio100g65kcal1.5g4.2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g701kcal26.4g31.2g53.2g5.4g
Valittu annoskoko425g351kcal13.2g15.6g26.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna213g175kcal6.6g7.8g13.3g1.4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757