Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 292g419kcal46.6g0g25.9g0g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Tilli, tuore 58g18kcal2.2g0.5g0.5g1.2g
Korppujauho 8.7g32kcal0.9g6.5g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 7.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g1374kcal100.8g16g100.4g5.2g
Valittu annoskoko425g687kcal50.4g8g50.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna213g344kcal25.2g4g25.1g1.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230