Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis188g210kcal41.2g0g5.6g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 53g40kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 38g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g546kcal90.2g17.6g12.4g5.8g
Valittu annoskoko425g273kcal45.1g8.8g6.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna213g137kcal22.6g4.4g3.1g1.5g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183