Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 9g7kcal1.2g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta206g741kcal26.8g144.1g4.3g7.2g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 19g99kcal0.1g0.1g11.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ohrasuurimo 7.5g24kcal0.6g4.7g0.1g0.6g
Lihaliemi laimennettu 19g3.5kcal0g0.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g2178kcal73.6g307.4g67.8g17.2g
Valittu annoskoko425g1089kcal36.8g153.7g33.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna213g544kcal18.4g76.9g17g4.3g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334