Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 241g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 27g8.7kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Poronliha, paistettu 72g145kcal17.9g0g8.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g80g32kcal0.8g6.5g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.5g5.4kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g382kcal38g16.6g17.6g1.6g
Valittu annoskoko425g191kcal19g8.3g8.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna213g95kcal9.5g4.2g4.4g0.4g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305