Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g101g291kcal7.1g50.6g7.1g3g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g28g31kcal6.5g0g0.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu56g146kcal17.4g0g8.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)110g44kcal1.9g9g0.1g1.5g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper64g36kcal0.2g8.9g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper11g12kcal0.2g0.2g1.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl4.2g15kcal0.5g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g1262kcal69g149.8g43.6g12.6g
Valittu annoskoko425g631kcal34.5g74.9g21.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna213g316kcal17.3g37.5g10.9g3.2g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362