Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)1.9g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g330kcal20.4g10.2g21.2g6.4g
Valittu annoskoko426g165kcal10.2g5.1g10.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna213g83kcal5.1g2.6g5.3g1.6g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746