Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 24g173kcal0g0.1g19.5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g75g287kcal1.3g70g0.3g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g105g42kcal0.5g10.4g0.5g0.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g180kcal6.3g2g16.2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g40g73kcal5.7g2.9g4.3g24.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g2617kcal41.6g307g137.8g50.6g
Valittu annoskoko426g1309kcal20.8g153.5g68.9g25.3g
Annoskoko puolitettuna213g654kcal10.4g76.8g34.5g12.7g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255