Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g900g6480kcal9g9g720g0g
Fariinisokeri900g3654kcal0g899.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten203g668kcal47.6g91.1g42.5g22.3g
Pandan tumma suklaa 150 g315g1682kcal15.4g163.8g100.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g450g2363kcal42.7g238.5g139.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl225g1300kcal47.5g11.9g113.6g26.1g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g180kcal0g44.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8505g37823kcal530.4g2964.2g2700g97g
Valittu annoskoko4253g18911kcal265.2g1482.1g1350g48.5g
Annoskoko puolitettuna2126g9456kcal132.6g741.1g675g24.3g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773