Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1524g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 41g165kcal0g40.6g0g0g
Hiiva, 50g254g155kcal33.3g2.8g1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g762g3680kcal186.6g253.7g219.4g216.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1651g5664kcal168.2g1155.4g19.8g57.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g19326kcal776.2g2905g480.4g548.4g
Valittu annoskoko4256g9663kcal388.1g1452.5g240.2g274.2g
Annoskoko puolitettuna2128g4832kcal194.1g726.3g120.1g137.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453