Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g240g769kcal26.4g151.3g4.8g27.6g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)240g843kcal27.1g165.2g7g7.7g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g240g809kcal26.4g174.1g9.6g13.9g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g240g841kcal18.5g180.1g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3202g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 87g765kcal0g0g86.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g8052kcal196.8g1341.4g226.4g98.4g
Valittu annoskoko4256g4026kcal98.4g670.7g113.2g49.2g
Annoskoko puolitettuna2128g2013kcal49.2g335.4g56.6g24.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874