Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g744g3971kcal36.4g386.7g237.9g0g
Kananmuna kuoreton 1487g2121kcal185.9g4.5g152.4g0g
Sokeri 799g3245kcal0g798.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %558g3039kcal5.6g5.6g334.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 307g1052kcal31.3g214.7g3.7g10.7g
Kaakaojauhe, X-tra37g138kcal1.3g30.9g0.7g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g61g328kcal3g31.9g19.6g0g
Kananmuna kuoreton 123g175kcal15.3g0.4g12.6g0g
Sokeri 66g268kcal0g65.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %47g253kcal0.5g0.5g27.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.6g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, X-tra2.8g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g29372kcal564g3119g1579.6g23.2g
Valittu annoskoko4256g14686kcal282g1559.5g789.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna2128g7343kcal141g779.8g394.9g5.8g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840