Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1698g358kcal20.4g57.7g3.4g35.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g60g14kcal0.4g1.9g0.5g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön40g280kcal0.9g1.8g6.4g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g60g494kcal0g0g54.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1198g1989kcal227.7g0g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g6616kcal511.6g164.2g382.6g85.6g
Valittu annoskoko4256g3308kcal255.8g82.1g191.3g42.8g
Annoskoko puolitettuna2128g1654kcal127.9g41.1g95.7g21.4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737