Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2786g305kcal15.6g39g2.8g19.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1393g1843kcal36.6g44.6g167.2g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 35g115kcal0.2g28.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g4525kcal104.8g223.4g340g39g
Valittu annoskoko4256g2263kcal52.4g111.7g170g19.5g
Annoskoko puolitettuna2128g1131kcal26.2g55.9g85g9.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021