Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 334g2420kcal4g1.3g271.2g0g
Tattarijauho, Myllynparas173g590kcal22.5g117.1g2.9g9.2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 160g552kcal8.8g122g1.9g2g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1067g374kcal49.3g20.8g3.2g26.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g400g640kcal68g4g36g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio534g747kcal14.9g34.7g64g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 667g428kcal21.3g32.2g23.3g0.1g
Kaurajauho 147g549kcal21.3g83.7g10.7g14.7g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 320g228kcal9.6g15.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g14359kcal550.8g875g944.8g105.6g
Valittu annoskoko4256g7180kcal275.4g437.5g472.4g52.8g
Annoskoko puolitettuna2128g3590kcal137.7g218.8g236.2g26.4g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712