Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 31g142kcal6.6g0g13.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Tomaatti 28g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Spagetti 19g61kcal1.9g12.5g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g502kcal23.6g33.8g28.8g7g
Valittu annoskoko426g251kcal11.8g16.9g14.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna213g126kcal5.9g8.5g7.2g1.8g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143