Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)100g32kcal3.3g4.5g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g526kcal30.2g42.8g25.6g0g
Valittu annoskoko426g263kcal15.1g21.4g12.8g0g
Annoskoko puolitettuna213g132kcal7.6g10.7g6.4g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716