Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja100g160kcal7.3g16g7g0g
Lakka100g42kcal1.4g7.8g0.5g3.7g
Liivate 5g17kcal4.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1970kcal34g102g155g7.4g
Valittu annoskoko426g985kcal17g51g77.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna213g493kcal8.5g25.5g38.8g1.9g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843