Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen249g82kcal8.2g12.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g342kcal10.2g69.8g1.2g3.5g
Rypsiöljy 21g190kcal0g0g21.4g0g
Kananmuna kuoreton 42g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1451kcal47.4g189.2g53.8g7g
Valittu annoskoko426g725kcal23.7g94.6g26.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna213g363kcal11.9g47.3g13.5g1.8g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071