Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Herkkusieni säilyke 150g25kcal3.2g0.3g0.5g3.6g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Manteli 38g231kcal9g2.5g20.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g759kcal26.4g14.2g63.8g15g
Valittu annoskoko426g380kcal13.2g7.1g31.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna213g190kcal6.6g3.6g16g3.8g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.7g7.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792