Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 225g63kcal2.7g9.1g0.4g4.7g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g30g9kcal0g3g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g301kcal5.6g62.8g0.8g9.4g
Valittu annoskoko426g151kcal2.8g31.4g0.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna213g75kcal1.4g15.7g0.2g2.4g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227