Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g88g289kcal14g54.2g1.7g5.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)109g33kcal1.1g6.6g0.2g1.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.6g0g8.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1266kcal82.2g127.8g45.4g14.6g
Valittu annoskoko426g633kcal41.1g63.9g22.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna213g316kcal20.6g32g11.4g3.7g
Arvot/100g100g149kcal9.6g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957