Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 94g101kcal21.7g0g1.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 75g100kcal6.3g13.2g1.5g3.8g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 113g60kcal1.2g11.9g0.1g2.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.8g13kcal0.7g1.7g0.8g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.1g10kcal0.3g1.6g0.3g0.3g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio125g81kcal1.9g5.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g809kcal65.2g71.4g27g13.4g
Valittu annoskoko426g405kcal32.6g35.7g13.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna213g202kcal16.3g17.9g6.8g3.4g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087