Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke53g53kcal9.6g0g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g78g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g402kcal26.2g47.4g10.2g4g
Valittu annoskoko426g201kcal13.1g23.7g5.1g2g
Annoskoko puolitettuna213g101kcal6.6g11.9g2.6g1g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736