Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä28g31kcal2.2g5.1g0.1g2.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g45g43kcal3.6g6.3g0.4g3.6g
Paistijauheliha nauta 5%113g145kcal23.4g0g5.6g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g83g29kcal0.8g5.7g0.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g16g12kcal0.7g2g0g0g
Persilja 14g3.7kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g689kcal64g46.4g26.2g19.4g
Valittu annoskoko426g344kcal32g23.2g13.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna213g172kcal16g11.6g6.6g4.9g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886