Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 5.3g46kcal0g0g5.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Kiinankaali 106g21kcal1.7g2.4g0.3g1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.8g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g263kcal7.6g28.8g12.6g5.4g
Valittu annoskoko427g132kcal3.8g14.4g6.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna213g66kcal1.9g7.2g3.2g1.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428929