Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%1200g1548kcal249.6g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g510g306kcal7.6g66.3g0.5g4.6g
Paprika keltainen 720g217kcal6.8g36.7g1.4g14.4g
Kesäkurpitsa, tuore750g128kcal4.5g18.7g3g5.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)855g257kcal8.5g51.3g1.7g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g5031kcal559.8g367.6g134g73g
Valittu annoskoko4260g2516kcal279.9g183.8g67g36.5g
Annoskoko puolitettuna2130g1258kcal140g91.9g33.5g18.3g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808