Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Lehtiselleri 200g25kcal2.2g2.2g0.4g2g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Kalaliemi laimennettu 2000g60kcal0g6g4g0g
Kirjolohifilee 800g1323kcal134g0g88g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Maustekurkku300g50kcal2.1g9g0.3g5.4g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g40g6.4kcal1.3g0.4g0.1g0.4g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g4615kcal305.8g136.6g309g53.8g
Valittu annoskoko4260g2307kcal152.9g68.3g154.5g26.9g
Annoskoko puolitettuna2130g1154kcal76.5g34.2g77.3g13.5g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223