Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Arkijuustoraaste (Valio)400g1480kcal120g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g15419kcal1490.6g25.6g1031.4g0g
Valittu annoskoko4260g7710kcal745.3g12.8g515.7g0g
Annoskoko puolitettuna2130g3855kcal372.7g6.4g257.9g0g
Arvot/100g100g181kcal17.5g0.3g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204157