Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 375g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g85kcal3.3g3.3g6.5g0.5g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 313g1425kcal65.5g0g131g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Tomaatti 275g63kcal1.5g9.5g0.8g3.9g
Spagetti 188g614kcal19.1g124.6g2.1g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 2502g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g5017kcal235.4g339g285.8g68.8g
Valittu annoskoko4260g2508kcal117.7g169.5g142.9g34.4g
Annoskoko puolitettuna2130g1254kcal58.9g84.8g71.5g17.2g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143