Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 720g876kcal153g0g28.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 900g644kcal16.4g129.9g1.8g9.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g216g61kcal2.4g10.4g0.9g6.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 24g78kcal2.2g3.4g6.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g3318kcal348g287.4g75.4g32.6g
Valittu annoskoko4260g1659kcal174g143.7g37.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna2130g830kcal87g71.9g18.9g8.2g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824