Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1201g781kcal20.4g144.1g0g0g
Vesi1602g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 801g507kcal24g38.4g28g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g481g481kcal91.3g0g10.6g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g160g268kcal4.2g9.3g24g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g16g35kcal2.7g2.7g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g4141kcal285.2g389g128g0.2g
Valittu annoskoko4260g2071kcal142.6g194.5g64g0.1g
Annoskoko puolitettuna2130g1035kcal71.3g97.3g32g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653