Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)212g68kcal7g9.5g0g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen28g203kcal0g0g22.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 124g425kcal12.6g86.6g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1906kcal39.2g319g48.2g8.6g
Valittu annoskoko427g953kcal19.6g159.5g24.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna214g477kcal9.8g79.8g12.1g2.2g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172