Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 263g867kcal5.3g7.9g91.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen53g17kcal1.7g2.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g44g175kcal0g43.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g53g34kcal1.8g0.1g13.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g16g51kcal1.2g8.5g1.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g2288kcal20g125.6g212.2g0.8g
Valittu annoskoko427g1144kcal10g62.8g106.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna214g572kcal5g31.4g53.1g0.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761