Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus2.9g9kcal0.3g0g0.9g0g
Herne 73g50kcal3.7g6.8g0.3g2.3g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g377kcal28.4g13.6g22.2g4.6g
Valittu annoskoko427g189kcal14.2g6.8g11.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna214g94kcal7.1g3.4g5.6g1.2g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061