Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g80g278kcal10.6g54.1g1.9g3g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma70g84kcal2.2g3.1g7g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl17g157kcal0g0g17.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)87g59kcal10.6g3.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)2.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g87g48kcal0.4g11g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1439kcal60.6g155.2g62.6g6g
Valittu annoskoko427g719kcal30.3g77.6g31.3g3g
Annoskoko puolitettuna214g360kcal15.2g38.8g15.7g1.5g
Arvot/100g100g169kcal7.1g18.2g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276