Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.8g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g22g79kcal1.9g16.8g0.4g0.9g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)88g16kcal1.6g1.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g529kcal43.4g42g20.8g3.2g
Valittu annoskoko427g265kcal21.7g21g10.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna214g132kcal10.9g10.5g5.2g0.8g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732