Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)70g94kcal14g0g4.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g29g73kcal4.1g1g5.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto18g49kcal3.3g0g3.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g146g60kcal2g11.8g0.4g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g87g57kcal1.4g13.1g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g73g109kcal1.2g2.6g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g960kcal52g57g59.2g0g
Valittu annoskoko427g480kcal26g28.5g29.6g0g
Annoskoko puolitettuna214g240kcal13g14.3g14.8g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267