Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g83g25kcal3.8g1.7g0.3g1.3g
Broilerifilee, marinoimaton83g89kcal19.3g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa42g125kcal9.6g0g9.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g16g41kcal4.2g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g790kcal90.8g20.2g38.2g4.2g
Valittu annoskoko427g395kcal45.4g10.1g19.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna214g198kcal22.7g5.1g9.6g1.1g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.4g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555